Tällainen sekalainen seurakunta saapui joskus syyskuussa ehostettavaksi. Työkiireiden ja toisen kunnostuslotin takia tämä projekti vähän venyi, mutta tässä tulokset :)

Rollerskate Melody:

IMG_8135.jpgIMG_8183.jpg

Pesty ja rootattu, ja vetorullista poistettu järkyttävä määrä hiuksia ja karvaa. Puuttuville rullille ei valitettavasti voi tehdä yhtään mitään, ellei satu olemaan käsillä jotain vielä kauheammassa kunnossa olevaa baittiponia, jolla olisi sattumalta rullat tallessa. 

 

Caramel Crunch:

IMG_8138.jpgIMG_8187.jpgIMG_8186.jpg

Pesty, rootattu ja kiharrettu. Alun perin ajattelin säästää ponin vanhan hännän, mutta se näytti uuden harjan rinnalla niin nuhjuiselta, että päädyin uusimaan kaikki jouhet.

 

Molasses, samaa sarjaa kuin edellinen:

IMG_8141.jpgIMG_8184.jpgIMG_8185.jpg

Sama homma, eli pesty ja uudelleenkarvoitettu. Tälläkin meni häntä uusiksi, vaikka sen olisi periaatteessa voinut säästää.

 

Italy Cherries Jubilee:

IMG_8139.jpgIMG_8201.jpg

Pesty, rootattu ja silmämaalit korjattu. 

 

Love Story:

IMG_8143.jpgIMG_8170.jpg

Sama homma, pesu ja uudelleenkarvoitus. Maalit olivat ok. 

Minulla oli muuten tämä poni lapsena, ja jostain syystä se oli poika. (Tai siis ori.) Sitten pikkusiskoni kaveri sottasi sen tussilla ja minä olin vihainen kuin märkä kana. 

 

Italy Posey:

IMG_8145.jpgIMG_8204.jpg

Hännätön ja likainen ressukka sai hännän ja pääsi pesulle. Silmiäkin piti vähän fiksailla, mutta italiaanoponien kanssa silmiä ei autenttisuuden nimissä kannata korjailla liikaa, sillä niiden silmämaalit ovat yleensä muutenkin vähän missä sattuu. 

 

Daddy Bright Bouquet:

IMG_8147.jpgIMG_8150.jpg

IMG_8199.jpgIMG_8197.jpg

Tämä poni oli likainen ja haalistunut ja korvissa oli puremajälkiä. (Jollakulla on ollut TOSI kova nälkä.) Jouhet puuttuivat kokonaan. Lisäksi päässä oli jotain keltaista töhnää, luultavasti jonkinlaista liimaa. Töhnä lähti asetonilla, lika taikasienellä, ja uudet jouhet kruunasivat ilmeen. 

 

Confetti:

IMG_8152.jpgIMG_8205.jpg

Likainen, harja pätkitty, ja joku oli liimannut raukalle ilmeisesti G3-ponin hännän. Pesun ja roottauksen jälkeen ponin kauneus pääsi oikeuksiinsa. 

 

Baby Surprise:

IMG_8155.jpgIMG_8157.jpgIMG_8209.jpgIMG_8210.jpg

Tämä poni on ärsyttävän hanakka kellastumaan, joten tästäkään yksilöstä ei saanut enää ihan puhtaan valkoista. Pesu ja uusi häntä kuitenkin paransivat ulkonäköä huomattavasti. Silmiäkin piti vähän korjailla, ja lisäksi ponin kroppa keitettiin, koska jalassa on syöpäpiste. 

 

Baby Quackers:

IMG_8156.jpgIMG_8212.jpg

Toinen valitettavan syöpäherkkä poni. Tälläkin oli useita ikälaikkuja/syöpälänttejä, joten keittoon vaan. Lisäksi poni pääsi pesulle ja sai vähän kampausta villeinä sojottaviin jouhiinsa. Tussitahroille en valitettavasti voinut tehdä mitään. 

 

Baby Sister Sweet Celebrations:

IMG_8159.jpgIMG_8216.jpg

Pesu, kampaus ja otsatukan uusiminen. 

 

Little Giggles:

IMG_8160.jpgIMG_8211.jpg

Tälle ei juuri muuta voinut tehdä kuin suoristella säkkärälle menneet jouhet ja pestä kevyesti pinnalta. Kaulan tussitahra otti päähän, koska tämän väriselle ponille ei voi käyttää edes aknevoidekuuria.

 

Baby Firefly:

IMG_8165.jpgIMG_8229.jpg

Kunnon pesu, silmien korjausmaalaus ja uudet jouhet tekivät ihmeitä tälle reppanalle. Symbolit ovat vielä huonnossa kunnossa, mutta tilasin eräästä nettikaupasta kokeeksi irtohilettä, josko se vaikka olisi tarpeeksi hienojakoista ponien symboleille. Lisäilen kuvia sitten kun olen kokeillut.