Heippa pitkästä aikaa!

Joulukuu oli ponikuu, mutta en paljon ehtinyt päivitellä blogia työkiireiden vuoksi, ja sitten jouluna olinkin aika lailla kaikkialla muualla paitsi koneen ääressä. Tässä kuitenkin muutama korjattu poni, joista tuli oikein hienoja.

Ensimmäisenä Ringlet:

Neidillä oli lievästi sanottuna jouhiongelmia, ja simmut ja symbolitkin kaipasivat uutta maalia.

Korjauksen jälkeen:

Korjattu symboli:

 

Seuraavana Tassels, joka sai vain uudet jouhet ja pieniä maalikorjauksia viittaansa.

Ennen...

...ja jälkeen:

 

Samassa satsissa oli myös tämmöinen mysteeri -Mommy Apple Delight:

Tämä poni on muuten ihan tavallinen (joskin LIKAINEN ja täynnä kellertävää syöpää), mutta sen jouhet ovat tummanpinkin sijasta haalean pinkit. En ole varma, ovatko karvat alkuperäiset, sillä saattaa olla, että poni on joutunut tekemisiin jonkun vaalentavan kemikaalin kanssa tai ollut auringossa niin paljon että on ruvennut ruskettumaan. Mutta tupsut olivat totta tosiaan merkillisen väriset sekä pään sisä- että ulkopuolelta. Yleensä auringossa ollessaan jouhet vaalenevat ulkopuolelta, mutta jäävät pään sisältä alkuperäisen sävyisiksi.

Mommy AD:llahan pitäisi olla tämän väriset karvat:

Joka tapauksessa ponin kunnostaminen ei olisi maksanut vaivaa, sillä tuota syöpää ei olisi saanut mitenkään pois. Niinpä poni palasi tuossa kunnossa takaisin omistajalleen. En myöskään vaivautunut selvittämään karvamysteeriä sen koommin. Olisi kyllä pitänyt ottaa pään sisäpuolesta kuva muiden ponifanien töllisteltäväksi! =D

Syys- ja marraskuussa tuli myös pitkästä aikaa piirrettyä:

  

Töissä on mukavaa, mutta luovuudelle jää valitettavan vähän aikaa vapaa-ajalla. :-/

Tuossa on valmistumassa myös yksi isompi ponilotti, josta laittelen kuvat, kunhan ponit ovat kuivatelleet jouhensa.