Yksinkertaisen kauniit ja söötit ystävänpäiväkaksoset pääsivät viimein koristamaan hyllyäni. Dream Valleyssa sanotaan näistä erikoisista varsoista seuraavaa:

"They were not a traditional mail order, as they very only available through a stationary company called Current and never sold through a totally My Little Pony offer. -- It is believed that they were available anytime from Valentine's Day season 1989 through around the same time as year 8 (approx. 1990). The red & white pony was released first, with the purple & pink pony following a few months later, though it is also believed that the two ponies were sold as a set."

Kyllä, näissä on jotain feikkimäistä. Ehkä se on tuo värien ja symbolien yksinkertaisuus.


"Rainbow Heart", ensimmäinen kaksosista, on valkoinen (minun yksilöni on näemmä kermanvalkea) ja sillä on siniset silmät. Jouhet ovat kirkkaanpunaiset kuten Sugarberryllä. Symbolina on sydän, jonka yllä kaartuu pinkki-punainen sateenkaari.


Toinen, ehkä nimeltään Cupid, on Baby Tic-Tac-Toen posessa. Sillä on etuhammas. Silmät ja jouhet ovat vaaleanpunaiset, keho violetti, ja symbolina on lilan nuolen lävistämä pinkki sydän. Tämä poni on näemmä saanut osumaa nds-puolen symboliin.