Helou pitkästä aikaa! Tässä on ehtinyt pikku tovi vierähtää viimeisimmästä poniaiheisesta kirjoituksesta. Kävin läpi aika perusteellisen elämäntilanteen muutoksen ynnä asuinpaikan vaihdon, joten en ymmärrettävästi ole ehtinyt kirjoitella nettiin juuri mitään, hyvä kun päiväkirjakaan on pysynyt menossa mukana. Ponien puolesta voin sanoa vain sen verran, että 95% niistä lojuu edelleen pahvilaatikoissa muuton jäljiltä ja odottelee sitä aikaa, että saan kerättyä rahaa ostaakseni uudet seinähyllyt pikkuisille. Flutterit ja wingerit olen jo ehtinyt purkaa laatikoista :)

Tällä viikolla tuli paketti, joka sisälsi kaksi uusia karvoja kaipaavaa G3-ponia: Sunny Sparklen ja Silver Glow'n. Sunny Sparklella oli täyspitkä häntä, mutta muuten ponit ovat aika kynittyjä kumpikin. Edessä oli vain yksi ongelma. Tinselit! En ole koskaan rootannut ponia, jolla on helmiäistinseliä. En oikein edes ollut varma, mistä sitä saa. Olin joskus nähnyt sitä myytävän rullatavarana jossakin askartelukaupassa ja olin ihan oikeasti siinä uskossa että sitä pitää tilata rullallinen.

Vaan eikö mitä. Mistpool ei pettänyt tälläkään kertaa. Keinokuidut -> Kimalteet -> ja sieltä Flashabou (Hedron), väri helmiäinen. Aika jännä, että poneissa käytetään samoja tinseleitä kuin perhojen sidonnassa! Päätin testata ja tilasin helmiäis-Flashabouta yhden pussillisen. Ainakin aikaisemmat Flashabout ovat sopineet ponien tinselien leveyteen ja sävyihin kuin nyrkki silmään.

Tinseli saapui tänään. Kuorin sen kirjeestä ja vertasin sitä Sunny Sparklen harjanjämiin. Ihan saman näköistä! Leveyskin on tismalleen oikea. Tässä siis hyvä vinkki G3-ponien harjoja uusiville ponikunnostajille: tämä tuote on oikea korvaamaan katkotut helmiäistinselit.

Nyt kunnostelemaan. :) Valitettavasti kamera on lainassa, joten en saa juuri nyt kuvaa tuosta tinselipakkauksesta.

Ps. Pieni varoituksen sana: roottausoperaation jälkeen niitä tinseleitä löytyy sitten ihan joka paikasta.