Geekolmoset kansoittivat tänään ponihyllyni. Kolme uutta ponia liittyi laumaan ja yhdelle sain päivitysversion. Kyseessä oli alun perin baittilotti plus yksi mintti poni, mutta nähtyäni ponit en raaskinut kustomoida niitä kaikkia. Niinpä otin kolme niistä laumaan.


Marshmellow Coco tavaroineen. Tämä on ihana! :)

 


Banjo Blue ja Sunny Daze I olivat niin hyvän näköisiä, ettei ponikeräilijän omatuntoni antanut kustomoida niitä. Banjo Bluella taitaa olla nds:llä syöpäpiste ja sen karvojen pinkit osat ovat haalistuneet valkoisiksi. Sunny Daze on vähän kellastunut ja sen hännässä on paljon katkeilleita karvoja.


Baittikuntoiset Peri Winkle ja vanha Moondancerini kynittyinä, odottamassa maalia ja uusia karvoja.


Moondancerin upgrade vasemmalla. Oikealla Wondermint, joka oikeastaan on baitti, koska sen kehossa on useita lähtemättömiä likapisteitä. Mutta sen kanssa on yksi ongelma: sen symbolin jalokivi on eri sävyinen kuin toisen Wondermintini. Mietiskelen tässä, viitsinkö kustomoida sitä vai pidänkö sen kokoelmassa.


Uusi Wondermint vasemmalla. Sen kivi on selvästi vaaleampi kuin tuon toisen. Ja sitä paitsi se on valkoisempi! Päätä tässä sitten kumpi lentää baittilaatikkoon.
 

 
G3-hylly.

Ai liikaa? Miten niin?