Sain tällaisen helponpuoleisen toimeksiannon joku aika sitten. Pakettiin kuuluivat kumman ohuthäntäinen Coco Berry, kuivajouhinen Love-Pony sekä Boysenberry Pie, jolta puuttui vähän tukkaa. Eihän tuossa hommassa muuten olisi kauaa nokka tuhissut, mutta kun minä satuin saamaan riesakseni vähän hiton äkäisen flunssan, jota olen nyt potemassa toista viikkoa. :(

Noo, tästä lähdettiin:

boysenberry%20pie%201.jpg
Boysenberry Pieltä puuttui pari plugia etuharjasta.

 

love%20pony%202.jpg
Hollantilainen Love-Pony kärsi häntäruosteesta, jonka syyksi paljastui umpiruosteinen prikka. Lisäksi jouhet olivat vähän kärsineet ja kaipasivat silitystä.

 

coco%20berry%202.jpg
Coco Berryn symboleissa ja silmissä oli pientä kulumaa, mutta tämän ponin suurin ongelma oli häntä, joka oli kummallisen liru. Syy selvisi, kun avasin ponin ja otin hännän ulos: se oli flutter-ponin häntä!

 

coco%20berry%203.jpg
Flutterien je wingerien hännät erottaa tavisponien hännistä lähinnä häntäprikasta, joka on tummempaa metallia ja sirompi, sekä häntäniitistä, joka on lyhyempi. Sekä tietenkin paksuudesta: wingerien/flutterien häntäreikä on pienempi, joten häntäkin on ohuempi. Hännät ovat myös yleensä hiukan pidempiä kuin normaalisti.

 

h%C3%A4nn%C3%A4t.jpg
Vertailun vuoksi tuo Coco Berryllä ollut häntä (ylempi) sekä tavisponin häntä vierekkäin. Häntäniitin pituusero on selvä. Tämän ponskun tilanteen teki merkilliseksi se, että häntä oli omistajan mukaan ollut aina tuollainen, siis tehtaalta lähtien. Mutta ei se oikeastaan ole mysteeri; jos tehtaalta lähtee myyntiin poneja, joilla on väärä pää, on ihan luonnollista, että hännissä sattuu myös sekaannuksia :D

Tässä vielä kuvat winger- ja flutter-ponista.

rosedust.jpgflurry.jpg
Vasemmalla flutter Rosedust aitojen siipien kera, oikealla wingeri Flurry.

* * * * * * *

Tässä ponit kunnostuksen jälkeen:

love%20pony%203.jpg
Love-Ponyn silmää ei saanut korjata, mutta jouhet silitettiin ja häntä kiharrettiin, ja häntäruoste hangattiin pois. Ruostunut prikka korvattiin uudella, alkuperäisellä ponin häntäprikalla.

 

coco%20berry%204.jpgcoco%20berry%205.jpg
Coco Berrylle laitettiin lisää (originaalia) karvaa häntään, ja sen silmiä ja symboleita korjailtiin.

 

boysenberry%20pie%202.jpg
Boysenberry Pie sai etutukkansa takaisin.