Nämä kolme ponireppanaa tulivat hoitoon pari viikkoa sitten. Jouduin jonkin aikaa odottelemaan ennen kuin pääsin vaihtamaan niille jouhia, sillä kaksi poneista oli nirvanoita, ja niille halusin aitoa MLP-karvaa Dollyhairin karvan sijaan. Onneksi kakkosvuoden Rainbow-ponin häntä sekä yksi tea Rose -värinen häntä löytyivät suht kivuttomasti.

Kreikkalainen Cotton Candy:

cotton%20candy%201_1.jpgcotton%20candy%201.jpg

cotton%20candy%202.jpg

Huomaa kreikkalaiselle ponille tyypilliset piirteet: pehmeä muovi, epätarkat symbolit, hieman suttuiset silmämaalit sekä pitkät suorat ripset. Tietääkseni kreikkalaisten ponien silmät maalattiin käsin kynäruiskulla tai vastaavalla.

Tämä Cotton Candy oli pesun ja uuden hännän sekä otsatukan tarpeessa. Yliviivaustussilla naamaan piirretyille suitsille en mahtanut mitään, kun taikasieni ei niihin toiminut. Kreikattariin - etenkään pinkkeihin - ei arvaa kokeilla aknevoidetta. Lopputuloksena ponin naama olisi todennäköisesti ollut valkolaikkuinen noiden varsin huomaamattomien suitsien sijaan.

Baby Cuddles:

cuddles%201.jpg

Likaantunut ja harjaa lyhennetty. Hännästäkin oli nirhaistu vähän, mutta muutoin häntä oli hyvässä kunnossa, joten annoin sen olla.

Italy Moonstone:

moonstone%201.jpgmoonstone%202.jpg

Likainen tämäkin. Häntä puuttui, harja vähän levoton.

Italy-poneille tyypillisesti tällä on vähän sinne sun tänne osuneet silmämaalit (luullakseni italy-poneilla ne on tehty jonkinlaisella tampopainotekniikalla maalaamisen sijaan), muovissa on muottivirheitä ja kaulasauman liima on aikaa myöten muuttunut keltaiseksi. Kaunis poni italiaanoksi kuitenkin!

cuddles%204.jpg

Baby Cuddles sai uuden harjan Dollyhairin Tea Rosesta.

Muille jouduin metsästämään karvat aidoilta poneilta. Cotton Candyn hännäntöpöstä sai kätevästi värkättyä ponille uuden otsatukan, vaikka helppouden kanssa olikin vähän niin ja näin, kun karvat piti nyppiä hännän jämistä suunnilleen yksi kerrallaan :)

Ja kyllähän tuo hännästä otettu harjasmateriaali oli aluksi aika villin näköinen!

cotton%20candy%203.jpg

Vaan kyllä se siitä kiehuvalla vedellä ja hiuskihartimella tasoittui:

cotton%20candy%204.jpg

Syöpäinen honkkari-Parasol sai luovuttaa häntänsä Moonstonelle. Häntä oli latvuksista aika pörröinen, joten silityshommiksihan se meni. Mutta eipä ole Moonstonella enää valittamista:

Moonstone%204.jpg

Ai niin. Siitä hännänluovuttaja-ponista. Jos tämmöinen tulee joskus kirpparilla vastaan, älkää hyppikö riemusta että olette iskeneet näppinne superharvinaiseen ja kalliiseen tehdasvirheponiin, jonka hännässä on kaiken kukkuraksi omituinen muoviprikka. Tämä kiltti Parasol sai uuden hännän G3-ponilta ja pääsi sen jälkeen tyttöni ponilauman jatkoksi. (Keräilijät älkää säikkykö, olen opettanut tytölleni pienestä pitäen, että poneja kohdellaan nätisti - ja sen hän myös tekee :) )

parasol.jpg

Oikeastaan tuo sininen häntä sopii Parasolille, vai mitä?