Vau! Ostin eilen kolme ponia kokoelmaan.

Vuosi siinä meni, kun kokoelma sai viimeksi täydennystä. Viimeisimmät asukit ennen tätä suurta hiljaisuutta olivat kaksosvarsat Sniffles ja Snookums helmikuussa 2015, ja niitä ennen päivitysversio Sparklerille elokuussa 2014. Melkoisen pitkä aika siis. Onhan tässä tullut vähän väliä muiden ponskuja kunnosteltua, mutta oma lauma on jäänyt ihan paitsioon. Ehdin jo luulla, että poniharrastus kuihtuu kohta ihan täysin.

No, sen pitemmittä puheitta, tässäpä nämä uusimmat.

Baby%20Countdown.jpg
Baby Countdown. Kuuluu samaan sarjaan jo omistamani Baby Drummerin kanssa. Tämä pinkki ilmestys on siis poika, mikä hieman hämmentää tällaista vanhanaikaista naisihmistä. :-D

 

IMG_7142.jpg
Countdownilla on hieman häntäruostetta, mutta nyt laiskottaa sen verran, etten jaksa/uskalla ruveta purkamaan tämän ponin päärakennelmaa saadakseni hännän puhtaaksi. Katsotaan joskus myöhemmin, jos saan kaivettua pätevät ohjeet ko. operaatioon. En ole ikinä aikaisemmin purkanut peek-a-boo-babyn päätä.

 

Newborn%20Dangles.jpg
Newborn Dangles, viimeinen puuttuva poni seiskavuoden Newborn Ponies -sarjasta. Nyt mulla on ne kaikki! (Otan kuvankin, kunhan ensin saan kaivettua ne kaikki tuolta laatikosta...)

 

TAF%20Love%20Melody.jpg
Ja Love Melody. Love Melody kuuluu Twice as Fancy Ponies -sarjaan, tuttavallisemmin TAFeihin. Minulla on joskus ollut tämä poni, mutta myin sen, koska halusin nätimmän tilalle. Tässä se nätimpi nyt sitten on :)

Love Melodylla on muutamassa kohtaa tummentumaa ja turvassa aavistus haalistumaa, mutta minulle se kelpaa hyvin.

Lisäys 23.3.:

Tässä vielä lisäkuvia noista poikavarsoista. Ovat muuten aivan ihania! Enpä ole aikaisemmin huomannutkaan kuinka söpöjä nämä poitsut ovat.

Poitsut2.jpg
Drummer ja Countdown Playtime Baby Brother Ponies -sarjasta. Nyt haluaisin koko sarjan, etenkin (kalliin) sammakkoponi Baby Leaperin sekä pirtsakan keltaisen Baby Racerin!

 

Poitsut1.jpg
Sarjojen vertailua. Vasemmalla ja oikealla seiskavuoden Playtime Baby Brotherseja, keskellä kuutosvuoden Peek-a-Boo Baby -poni Baby Ribbs. Keho on samanlainen, samoin pään mekanismi, mutta kasvoissa on eroa. Seiskavuoden orivarsoilla on isommat silmät ja korkeampi pää kuin vauvamaisemman näköisellä Baby Ribbsillä.