Horoskooppiponeista toiseksi viimeinen, Aries eli Oinas, valmistui tänään. Baitti oli jo jonkun aikaa (no, köh köh, ehkä kolme kuukautta) lojunut pöydälläni.

Arieksen pohjana toimi Peachy Pie. Sarvi on muovailtu Fimosta, maalit ovat Game Coloria, ja ponin jouhet ovat Dollyhairin Yellow Feveriä, Virgin Snow'ta ja Black Magickia. Aries on tulenoranssi vihrein silmin. Symbolina on takajaloilleen nouseva oinas; sarvea kiertävät liekit, Oinaan elementti, ja toisessa etukaviossa on Oinaan astrologinen symboli.

Oinas on eläinradan ikuinen henkinen pikkulapsi ja huomion keskipiste. Hän on aina menossa ja tekemässä. Oinan mottoja lienevät "Vauhti korjaa virheet" ja "Minä ensin". Oinaat ovat yleensä charmikkaita ja valloittavia (silloin kun haluavat olla) ja saavat helposti ystäviä - mutta myös vihamiehiä. Oinas saattaa olla itsekäs, töykeä, kärsimätön ja kiukkuinen, mutta toisaalta hän on myös hyväsydäminen, lojaali, vauhdikas ja hauska. Hän suuttuu äkkiarvaamatta ja leppyy yhtä nopeasti. OInaan kanssa elämä ei ainakaan käy tylsäksi.

Lisää kuvia: