Tänään oli ihanan aurinkoinen kesäpäivä, joten lähdettiin kiertelemään kirppiksiä. Poneja ei ole tullut vastaan pitkiin aikoihin. Tai no, kuukausi sitten löysin kirpparilta likaisen ja takkutukkaisen Flutterbyen, jonka hintalapussa luki: "80-luvun My Little Pony - 15 euroa". Sinne jäi. Muutoin on löytynyt lähinnä vain feikkejä.

Tänään pihakirppiksellä odotti yllätys: kaksi aitoa ponskua, toinen vanha ja toinen uusi. Otin molemmat matkaan ja köyhdyin kokonaiset kaksi euroa.

Tästä en tiedä mikä tämän nimi on, mutta tämä on G3 Ponyville-poneja:

G3-miniponi.jpg

Se oli vähän likainen, mutta putsaantui kynsilakanpoistoaineella.

Sitten löytyi Baby Alphabet! Hiukan reppanassa kunnossa vain.

BabyA_1.jpgBabyA_2.jpgBabyA_3.jpgBabyA_4.jpg

Kynänjälkiä, liimasotkua, maalikulumaa, kuulakärkikynämeikkiä... Mutta eiköhän niistä selvitä. Jouhet ovat täydelliset eikä pään ja kropan välille ole ilmestynyt sävyeroa. Eniten hirvittää nuo naaman mustekynäsotkut, mutta katsotaan, mitä taikasieni ja auringonvalo tekevät niille. Postailen lisää kuvia kun saan ponin putsattua.

Muoks 7.6.2015:

Tässä Baby Alphabet pesun, maalauksen ja kampauksen jälkeen ^^

BabyA_5.jpg

BabyA_8.jpgBabyA_6.jpg

Naaman mustekynäsotkut lievenivät huomattavasti taikasienellä, mutta kokonaan niitä ei pois saanut. Toisin kuin kuvassa, luonnossa niitä ei juuri huomaa, paitsi tuossa ds-puolen korvassa.

 

BabyA_7.jpg

Nds-puolen symbolistakin tuli pienellä korjaamisella ihan sievä. :)

Tämä varsa menee varmaankin myyntiin, koska en ole itse erityisen ihastunut kyseiseen poniin ja tilaa on tällä hetkellä varsin rajoitetusti. Ostotarjouksia voi laittaa mulle sähköpostiin! :)