Moro!

Vihdoinkin, pitkästä aikaa, pääsen todella kunnostamaan ponia. Nightmare_Pony laittoi minulle lahjaksi ponin kunnostettavaksi tai kustomoitavaksi, ja minähän tartuin heti toimeen ja päätin, että tästä varsasta kuoriutuu kaunotar!

Kyseessä on international-poni Baby Stella jostain kahdeksankymmentäluvun lopuilta. Tämän yksilön karvoja on nyrhitty, oikeassa silmässä on kuluma, häntäprikka lienee puhki ruostunut - ainakin päätellen siitä miten iloisesti poni helisee kun sitä ravistaa - ja kroppa on pintalian peittämä ja paikoin jonkin epämääräisen harmaan möhnän tahraama. Naamassa taitaa myös olla tussia. Symbolit ovat kuitenkin täydelliset eikä muovissa ole vaurioita.

Avattuani ponin huomasin, että sen häntäprikka oli ihan puhdas. Ei ruostetta missään. Ponin sisällä helisivät kuivuneet liimakappaleet, jotka olivat ilmeisesti pään sisältä peräisin. Joka tapauksessa sekä poni että häntä tarvitsevat perusteellisen pesun.

* * *

18.9.2011

Stella sai uudet karvat ja tinselit. Silmäkin on nyt korjattu. Tussilla piirretyt ripset ja huulipunat jäivät, mutta ne eivät onneksi erotu kovinkaan selvästi, koska sekä tussi että poni ovat oransseja.

Tämä poni on myytävänä, koska itselläni on jo tällainen. Hp 5 €. Pistä sähköpostia jos kiinnostuit! :)