Kun tuossa pyörittelin flutter- ja winger-baittia, sain yhtäkkiä idean. Sudenkorentoponeja! :D Kaiken kukkuraksi ajattelin perustaa ponien värit oikeiden sudenkorentojen mukaan. Tässä siis työni tulokset, Aghae ja Somame, nimetty lyhennetysti esikuviensa mukaan.

Ponien siivet ovat tulostinkalvoa. Siivissä piti olla värit, mutta jouduin printtaamaan ne mustavalkoisina, koska mustesuihkutulostimessani ei ole väriä. Printtaan uudet siivet kunhan saan väripatruunoita. ;)
 

AGHAE

Aghae on tehty syöpäisestä Glow'sta. Se perustuu etelänneidonkorentoon, Agrion haemorrhoidale. Valitettavasti netissä ei ole kuvaa koko lajista, joten hyönteisoppaani lienee vanhentunut nimien osalta. Tässä kuitenkin lähisukuinen laji.

Poni on maalattu Game Colorin maaleilla ja sen karvat ovat Dollyn Vampire Kissiä. Symbolina on neidonkorento ja otsassa on pieni köynnöskuvio.

Kuva

Kuva


Aghaesta lisätietoja täällä.

 

SOMAME

Somame on lyhenne nimestä Somatochlora metallica, joka tarkoittaa välkekorentoa (suoraan käännettynä "metallinkiiltoisen vihreä keho"). Somame on tehty syöpääntyneestä ja tussisotketusta Wingsongista. Maalit ovat Game Coloria, tukka Dollyn Dolden Deliciousia ja Copper Chocolatea. Otsassa on kullanvärinen liljankukka ja selässä menee hauska kuviointi. Tämä poni on vielä viimeistelemättä: jalkoihin tulee kiemuraisia kullanvärisiä kuvioita.

Kuva

Kuva

Kuva

Somamen tarina jatkuu täällä.