Tämä söpö saksalaisvarsa päätyi minulle ensin kunnostettavaksi. Omistaja kertoi kuitenkin aikovansa myydä sen kunnostuksen jälkeen, joten kysäisin, saisinko minä ostaa sen. Vastaus oli myöntävä. Tämä pikkuinen tulee siis pian koristamaan hyllyäni, kunhan saan sen tahrat pois. :)

Baby Würfelchen (kääntyy minun saksantaidoillani matematiikkavarsaksi) on Saksan erikoisuus, aikoinaan vain Euroopassa (vain Saksassa?) myyty varsaponi. Se on kalpean sininen haaleanpinkein jouhin. Silmät ovat pinkit, ja symbolina on kolme kelta-vihreää kirjainpalikkaa. Kavionpohjissa on melkein sama teksti kuin kaikilla tuossa posessa olevilla usalaisilla ja eurooppalaisilla varsoilla: (C) 1984 HASBRO / MADE IN / CHINA. Vain Pat. Pend. -merkintä puuttuu, kuten kaikilta saksalaisilta ponilta. Tähän on kenties syynä se, että Saksan patenttilait ovat erilaiset.

Muuten poni on hyvässä kunnossa, mutta sillä on iso pinkki tussiläntti keskellä otsaa. Samaista tussia on hieman korvissakin ja harjan tyvessä. Karvoja on leikattu, mutta ne punertavat vielä niin kauniisti, etten viitsi lähteä uusimaan niitä. Ja tämä vaavi tarvitsee perusteellisen pesun, pintalikakerros on aika karmea!

Kunhan kevät tästä vielä vähän etenee, lykkään neidin ikkunalle aurinkoa ottamaan. 8)