Moro moro,

koska käteni ovat taas viime aikoina olleet luvattoman toimettomat, haalin tällaisen pienen köörin puunattavaksi. Ponit näyttivät kuvassa hyväkuntoisilta takkutukkia ja likaa lukuun ottamatta, joten ostin lotin pois; ajattelin ottaa kaksi näistä päivitysversioiksi ja laittaa toiset myyntiin siivottuani ne ensin.

Laumassa olivat siis Sports-Time, Baby Count-A-Lot, Raincurl sekä Baby Sunribbon. Tältä ne näyttivät paketista hypättyään:

Raincurlin tukkalaite ansaitsee vielä yhden kuvakulman:

SE-SERKKU tuli kylään! :-D

Tarkemmin katseltaessa näissä poneissa ei ollut mitään suurempaa vikaa. Pahin sotku olivat ehkä juurikin nuo Raincurlin säkkärät, ja toisekseen olin hyvin vähällä menettää hermoni (ja sormeni, kun veitsi lipsahti) lopullisesti Baby Count-A-Lotin päätä irrottaessani. Samperi että nuo kouluvarsat ovat kovaa muovia!

Anyway, pesujen ja kampausten ja karvojen silitysten ja kynsilakanpoistoaineoperaatioiden jälkeen päästiin tällaisiin lopputuloksiin.


Baby Count-A-Lotista tuli valkoinen.


Sports-Timen harjan kauneus yllätti minut. Siitä tuli nätti :)


Mutta tämä se vasta nätiksi muuttuikin. Peikosta kuoriutui oikea kaunotar!


Baby Sunribbon on ihanan sininen. Tuo silmä pitäisi vielä korjata.

Myytävänä ovat siis Sports-Time ja Baby Count-A-Lot. Myyntiin tulossa myös aikaisemmat versiot Raincurlista ja Baby Sunribbonista; ne, kuten myös Sports-Time ja Baby CaL, ilmestyvät piakkoin ponisivujeni myyntiosioon.