Muutamia kuukausia sitten minulta kyseltiin kopiota Leo-kustomista, koska en ollut enää myymässä alkuperäistä Leota. Ajatus kuulosti kivalta, vähän samaan tapaan kuin Capricorn II -ponin teko joskus aikoinaan. Pohjana toimi tällä kertaa G1-poni alkuperäisen G3-ponin sijasta.

Tältä näyttää siis Leon ykkösversio:

Kakkosversion pohjana toimi pureskelua kokenut Boysenberry Pie:


Symbolikaan ei lähtenyt asetonilla, vaan se piti hioa tasaiseksi ja sitten maalata päälle. Tumman violetin päälle oli hieman hankalaa maalata keltaisella. Jouduin sutimaan maalia ainakin viisi tai kuusi kerrosta ennen kuin olin tyytyväinen.


Ilman karvoja, maalipinta valmis.

Aluksi Leolle piti esikuvansa mukaisesti tulla jouhiksi Dollyhairin Passionfruitia, Nutmegia ja Butterscotchia, mutta sitten tulin toisiin aatoksiin. Maalasin jostain syystä symbolin oranssilla, vaikka se olisi pitänyt maalata ruskealla. Siitä sain idean: tekisin tästä Leijonasta vähän enemmän punapään. Vaihdoin Butterscotch-karvan tilalle Satsuman. Lopputulos näytti tosi hyvältä.

Silmät pysyivät hurmaavan ruskeina kuten Leo ykköselläkin. Samoin niskaan tuli tyylitelty kulta-oranssi aurinko. Mutta Leijonan astrologista symbolia oli hankala sijoittaa kavion juureen, joten tein siitä nds-puolen symbolin. Poni on maalattu Game Colorin maaleilla.

Kuvat:

Tämän kaveriksi tulee vielä Pisces II. Se on karvoja vaille valmis.