Viime ponilotissa oli paljon puunattavaa, mutta vain muutama yksilö vaati perusteellisen siivouksen:

1) Misty. Muistatteko kun sanoin, että siinä oli tummia tahroja? No ne tahrat olivat ponin sisällä, jossa oli pinttynyttä likaa ja ruostetta. Hankasin ponin sisäpuolen hammasharjalla, ja tahrat katosivat. Vau! Ikävä kyllä ero ei näy kuvissa, koska kamerani on huono, joten en viitsinyt ottaa ennen ja jälkeen -kuvia tästä meriponista.

2) Steamer. Tällä pojalla oli kieltämättä aika hieno propellikampaus. Se piti ikävä kyllä suoristaa. Lisäksi ori vaati keittämisen, koska siinä oli neonspotteja. Nyt se on nätti ja seisoo hyllyssä sen toisen Steamerini vieressä, koska en vieläkään tiedä, kummasta teen kustomin.

3) Squirmy. Tämä oli erikoinen tapaus sikäli, että sisäpuoli oli täynnä ikäläiskää ja tummentumaa, mutta ulkopuoli oli puhdas. Laitoin ponin sisään aknevoidetta pumpulipuikolla ja annoin sen hautua pari päivää. Sitten kyllästyin ja pesin sen pois. Laitoin varsalle uudet karvat, ja nyt se on ihan nätti.

4) Baby Rainribbon. Ennen: karvat takussa, pintalikaa, naamassa jotain liimaa tai räkää tai muuta törkyä, sisäpuoli umpiruosteessa. Muutos:

5) Strawberry Surprise. Tämä leidi kävi perusteellisessa pesussa, sai uutta tukkaa revityn tilalle, ja  silmämaalejakin korjattiin. Nyt poni näyttää todella hyvältä. Ja tuoksuakin on tallella!