Pitkästä aikaa kuulumisia ponirintamalta. Poneilu on jäänyt vähän vähemmälle uusien työkuvioiden ja muiden kiireiden vuoksi, ja kokoelmasta poistuikin parikymmentä yksilöä. Josko nyt saisin otettua itseäni niskasta kiinni!

Tänään laumani lisääntyi yhdellä G3-varsalla ja yhdellä Dream Beautylla.

Baby Honolu-Loo on ollut wantlistallani jo kauan. Tämä on ensimmäinen G3-pegasusvarsa, selkeästi ensimmäisen G3-pegasuksen, Star Catcherin, tyyliä pinkkeine kohokuvioineen. Symbolina on pinkki/lila perhonen ja pari kukkaa. Silmät ovat vihreät, ja jouhissa on tummanpinkkiä, keltaista ja kirkkaan oranssia. Kaiken kaikkiaan tämä on syötävän söpö tapaus!

Dream Beauty -hevonen Morning Glory kuuluu Rainbow Beauties -sarjaan. Se on komea keltainen tamma, jolla on kyljillään aurinko ja lila/violetti tyylitelty sateenkaari. Silmät ovat lilanpinkit, jouhet vihreää, turkoosia, tummanpinkkiä ja haaleaa pinkkiä. Kuten kaikilla Dream Beautyilla, myös tällä jouhet ovat erittäin pitkät: harja ulottuu kavioihin asti.

Samalla sain kunnostukseen kaksi NC-ponia, joilla on tahroja. Toisella on ruskeaa liimaa kaulasaumassa. Sen pitäisi MLP Arenan keskusteluketjun mukaan lähteä asetonilla hankaamalla. No, kynsilakanpoistoaine kouraan vaan ja töihin!