Sain ihan vähän ajan sisään useita kunnostuslotteja, joista yksi oli iso ja toiset käsittivät vain muutaman ponin. Nämä olivat siis kunnostustöitä, eivät minulle tulleita poneja. Tässä pari esimerkkiä töistä! :)


Tämä vähän hermostutti. Kyseinen yksilö on 50-60 euron arvoinen Mountain Boy Pony Lightning, jolla oli kupeessaan rumia tussijälkiä. Kokeilin Brevoxyliä ponin kaulaholkin sisäpuolelle ja yllätyin huomattuani, ettei muovi haalistunut. Niinpä saatoin hoitaa tussit pois kyseisellä voiteella. Tulos:


Silitin myös poitsun hännänpään. Olisin korjaillut silmämaalejakin, mutta omistaja ei halunnut :P


Little Giggles sai uuden tukan. Häntämateriaali puuttuu vielä. Uusi harja on vielä punkkarimallia, kiharran sen kunhan kerkiän.

***

Sitten tällainen kaksikko. Wave Runner ja Pinwheel olivat omistajalleen rakkaat lapsuudenponit, jotka tarvitsivat uudet karvat ja vähän putsausta. Tässä ponit avattuina:


Wave Runner: harja ja häntä säkkärällä, sisältä ruosteessa. Muuten hienossa kunnossa.Pinwheel: Sisäosat vähän ruosteessa, karvat - ja itse asiassa koko poni - uskomattoman haalistuneet! Tämä on varmaan saanut aurinkoa D-vitamiinimyrkytykseen asti. :D Vertaa omaan Pinwheeliini, joka on kuvassa oikealla:

Ällistyksekseni tajusin nähneeni ensimmäistä kertaa Pinwheelin, jolla ei ollut syövän syöpää eikä yhtä ainoaa neonlänttiä. Mutta karvoille ei voinut juuri tehdä muuta kuin vaihtaa ne.

Valmiit: