Otin tällaisen projektin ihan vaan testiäkseni, mihin pystyn. :)

Sain tämän Snowdropin aikoinaan ekstrana jonkun ponilotin mukana. Se oli tarkoitettu kustomipohjaksi, mutta tarkemmin ponia katseltuani ajattelin restauroida sen, olkoonkin että tämä kaakki on suorastaan inhoyleinen.Pöö!

Snowdropin suurimmat ongelmat olivat pään alueella ja symboleissa. Pää oli töhritty täyteen pinkkiä neontussia, silmät olivat kuluneet ja niihin oli piirretty ripset, ja symbolissa toisella puolen kankkua oli paha kuluma. Ja tietty karvat puuttuivat.Kappas vaan. Jostain syystä en ole säilyttänyt kuvia, joissa poni näkyy kokonaisena ennen kunnostusta.

Noo... Brevoxyliä naamaan vaan ja menoksi. Aknevoidehoito kestikin useamman viikon. Tässä tulos:Masussakin oli mustaa tussia... mutta aknevoide hoiteli senkin:Kuva koko ponista:Sitten pääsin korjailemaan symbolia. Tein sen pahuksen kiukkuisessa mielentilassa, semmoisessa että halusin näyttää maailmalle närhen munat... :-D

Lopuksi laitoin jouhet paikalleen. Siihen sopi erinomaisesti Dollyhairin Peaches & Cream. Tadaa:Tällä puolella on se korjattu symboli: