Heipähei taas!

Kirjoittelen tässä postausta samalla kun 1,5 v pyörii jaloissa ja yrittää tomerasti lätkiä näppäimistöä ja penkoa pöydän laatikoista kaiken lattialle.

Tällainen kööri saapui marraskuun puolella. Homma venähti siksi, koska Starshinen "huulipunat" vaativat pitkän haalistamisajan.

Tässä vieraat:

Ensin Starshine.

IMG_7586.jpg

Kuva on otettu harmillisesti sen jäkeen, kun olin jo ehtinyt vähän siivota ponia. Huulissa oli valkoisella maalilla peitettyä punaista tussinjälkeä, toinen siipi oli töhritty hopeatussilla ja poni oli vähän likainen. Myös kulumaa poskipunissa ja toisessa silmässä.

Brevoxyl ei vienyt kaikkea huulipunaa, mutta haalisti sitä kuitenkin aika hyvin.

Valmis:

IMG_7651.jpgIMG_7652.jpg

 

Sitten Baby Apple Delight:

IMG_7587.jpg

Jouhet sotkussa ja vähän frizzaantuneet, silmämaalissa kulumaa. Avattuani ponin totesin hännäntyven olevan ruosteessa. Tuon värisestä karvasta on vaikea erottaa häntäruosteen alkua.

Valmis:

IMG_7653.jpgIMG_7654.jpg

 

Beach Ball:

IMG_7588.jpgIMG_7590.jpg

Pintalikaa, karvat saksittu (kuvassa ne on jo poistettu), jotain punaisia läiskiä ympäri kehoa.

Pintalika lähti taikasienellä, mutta punaiset läiskät jäivät kroppaan. Korvista ne lähtivät asetonilla. Salama vääristää ponin väriä sen verran, että pää näyttää eri sävyiseltä kehoon verrattuna, mutta luonnossa sävyeroa ei huomannut.

Valmis:

IMG_7655.jpg

IMG_7656.jpg

 

Viimeisenä Baby Tiddlywinks:

IMG_7591.jpg

Likainen reppana; häntäruostetta, harjasta puuttuu osa.

Varastossa oli haaleanpinkkiä aitoa ponikarvaa, jolla saatoin korvata puuttuvan etutukan ilman että väri olisi liian räikeä loppuharjaan verrattuna.

Valmiina:

IMG_7658.jpgIMG_7657.jpg

Ps. Kuulin muuten, että Brevoxyl on poistunut markkinoilta, ja Basironiakin saa enää vain geelinä. Saa nähdä, miten geeli tehoaa ponien tahroihin - vai pitääkö tilata jotain superhypertahranpoistoainetta ulkomailta.