Lauma kunnostettavia poneja putosi postiluukusta perjantaina. Mukana oli pahoin kärsineitä yksilöitä, mutta nämä kolme olivat sellaisia, joista varmaan tulee ihan siistejä, kunhan ne puunaa hyvin. Keskityn siis kertomaan niiden muodonmuutoksesta.

Ensimmäisenä Little Honey Pie:

Tämä pieni reppana on kellastunut pahoin. Lisäksi sillä on symbolissa kulumaa ja sen karvat ovat aivan toivottomassa kunnossa. En tiedä, uskallanko lähteä noita symboleita korjailemaan, mutta ainakin pesen varsan hyvin ja vaihdan sille karvat.

Ja sitten ballerinababy Sweetsteps:


Kuvista ei salaman ansiosta/takia edes näe miten likainen tämä todellisuudessa on! Maalit ovat kuluneet pahoin, ja tuo tukka on jotain ihan kamalaa. Mutta ei hätää, kyllä tämäkin neitokainen tästä vielä kaunistuu :)

Porukan huippu oli tämä Tippytoes, joka kirvoitti minussa hysteerisen ihastuneen naurunpuuskan:


Sen jouhet ovat siniset! Ne on selvästi väritetty tussilla, ja aika taitavasti vieläpä. Muistan että itsekin lapsena väritin yhden barbin tukan ruskealla tussilla. Eihän se väri pysynyt, mutta tulipahan kokeiltua kuitenkin. Tippytoes tarvitsee kunnon pesun, maalien korjailua, ja... uudet jouhet.

Pitäisiköhän laittaa siniset? Minusta se näyttää aika hyvältä sinisin jouhin. :D

Jatkoa seuraa, kunhan projekti etenee.


* * * Lisäyksiä 26.4.: * * *

Suurin osa poneista on pesty, putsattu, maalattu ja karvoitettu. Pöytäkoneestani pamahti näytönohjain, joten joudun väsäämään tämän blogikirjoituslisäyksen kannettavalla. Suokaa siis anteeksi, koska kuvat ovat aika pieniä; tässä koneessa ei ole kuvankäsittelyohjelmaa!


Sweetsteps. Kellastumille en mahtanut mitään, mutta pesin ponin, laitoin sille uudet karvat ja maalasin silmät ja puvun rusetit.


Tippytoes: Pesty, karvat vaihdettu, maalit korjattu. Tälle tuli sittenkin pinkit karvat. :-P Silmät olivat aika järkyt pesun jälkeen, sillä niitä oli korjailtu tussilla, ja tussi lähti taikasienellä pois ja paljasti altaan kulumia kulumien päällä.

* * * Lisäys 28.4. * * *
Tältä Tippytoesin öögat näyttivät pesun jälkeen ja ennen maalausta:


* * *


Little Honey Pie: Pesty, karvat vaihdettu ja kiharrettu. Tästä tuli söpö!

Paketissa oli myös mukana nämä ponit:


Baby Rainfeather sai uudet karvat. Myös sen symboleita korjailin.


Snookums. Pippuriliat poistettu, karvat vaihdettu.

Vielä jonossa ovat newborn Sniffles ja Baby Glory. Snifflesin olisin saanut kuntoon jo eilen, mutta eilen tein vahingossa haavan sormeeni, eikä sellaisella sormella voi käsitellä saippuavillaa.