En ole tainnutkaan vielä esitellä näitä! Siitä onkin pari viikkoa kun nämä sain.


Daddy Apple Delight
Ihana poni.
Muuten tosi hyvän näköinen, mutta karvoja on leikattu. Tuo värisävy ei ihan ole Dollyhairin Golden Delicious, vaan himpun verran tummempi - mutta jos roottaan koko ponin GD:llä, tulos ei varmaan ole hassumpi.


Italy Seashell
Ruma poni kuin mikä, mutta kun halvalla sain, niin pitihän se ottaa. Tullessaan minulle tämä omasi aivan järkyttävän ruman pottatukan. Leikkasin sen kiireesti pois, sillä en kestänyt katsella sitä saamatta hysteeristä naurunpuuskaa. Roottasin harjan toisen puolen vanhalla italy-ponin hännällä, joka on samaa sävyä hännän kanssa. Poni kaipaisi vielä toista puoliskoa harjaansa. Kenellä olisi myydä italy Seashellin tai Medleyn häntä?


(Baby) Splish
Vuoden 1993 international-poneja, Seaside Babies -sarjaa.
Vähän maalikulumaa ja vähän punaista mustekynää naamassa ja pieni ongelma turvassa, muuten aivan ihana pikku varsa. Sain tämän 50 sentillä! (Oikea arvo olisi 20-35 e…)


Cool Breeze
Tämä näyttää kuvassa paljon paremmalta kuin luonnossa. Kuvassa kunnoksi voisi sanoa vg-nm, mutta luonnossa ehkä p. Suurin ongelma on rikkonainen siipimekanismi: palikka on noussut rumasti pois paikaltaan, sillä sen kiinnitysruuvi on rikki. Siivet itsessään ovat lähes ehjät. Kaulaholkkikin on poikki ja pää putoaa, kun ponin nostaa käteen, mutta jos kukaan ei koske siihen, se näyttää ihan hyvältä… Meinasin korjata sen siipinappulan kunhan keksin jotain. Yritin jo rautalankaa, mutta turha toivo… liimakaan ei pidä.

Ps. Se "hasbroton" Lemon Drop meni Ruotsiin eräälle keräilijälle. Vaihdoin sen Buzzeriin. Ei paha!