Kolme takkutukkaa kuoriutui paketeista. Yksi oli vaihtariponi Caramel Crunch, ja toiset olivat kaksi kappaletta Citrus Sweethearteja, joista toinen jää kokoelmaan ja toinen, likaisempi, päätyy tilaustyökustomiksi.

Citrus Sweetheartit tulivat Italiasta asti. Kun katsoin paketin postimaksua, olin pudottaa silmät päästäni: maksikirjeen kokoinen lähetys Italiasta Suomeen oli maksanut vaivaiset 2,50 euroa! Ja täällä maksaa samankokoinen kirje jo yksistään kotimaan sisällä 4,25 €. Pistää kyllä pikkasen mietityttämään että ketä vedetään nenästä. Ja kaiken kukkuraksi Italiaan ja vissiin muuallekin Eurooppaan on aikoinaan tuotu ykkösluokan G3-poneja: noissa kahdessa ei ollut minkäänlaista tehdasvirhettä ja ne tuoksuivatkin vielä. Suomeen kun tuotiin vuonna 2005 sellaisia kakkoslaatuisia Sunny Scents -poneja, jotka eivät edes tuoksuneet.


Citrus Sweetheart ykkönen kammattuna ja laitettuna. Tämä jää siis hyllyyn.


Tällainen Se-Serkku tuli sitten vaihtarina. Vaihdoin tämän Bonnie Bonnetsiin, joka oli suunnilleen saman kuntoinen. Tämä tarvitsee vain pesun ja karvojen kampauksen/kiharruksen, niin siitä tulee nätti! Sellaista Caramel Crunchia, jolla on pää ja keho saman sävyiset, on nykyään aika hankala löytää, mutta tämä edustaa sitä katoavaa rotua.

Edit: Tässä Caramel Crunch putsattuna, kammattuna ja kiharrettuna.