Tiesin jo ostaessani, etteivät nämä ponit olleet priimakunnossa. Mutta se oli ylläri, että toisessa oli syöpää ja purujälkiä. Tulokkaat ovat siis Sparkler ja Starflower.

Sparkler on kellastunut monesta kohtaa, sen symbolit ovat kulahtaneet ja karvat olivat letillä ja kuivat. Hännässä oli ruostetta ja sisäpuolen ruostemöhnäkerros oli jotain aivan infernaalista. Kaulasauman sisältä löytyi alkavaa syöpää. Muovivaurioita ei onneksi ollut, joten tämä päätyy puunauksen päätteeksi kokoelmaan.

Kun avasin ponin, sisältä paljastui tällainen karmea näky:

Poni oli täynnä ruostetta, siis todella täynnä. Ja mikä outoa: sisältä löytyi irtonainen, ruosteen kalvama häntäprikka, vaikka hännässä oli prikka paikallaan!


Pesun jälkeisiä tunnelmia. Kamera näemmä tarkensi kaikkialle muualle paitsi ponin naamaan.


Karvat silitetty, tahrat poistettu. Veilä kun saisin nuo kellastumat (jotka eivät näy kuvissa) pois jotenkin, tästä tulisi tosi kaunis poni!

Ja sitten Starflower:Tämän kanssa meni sormi suuhun. Pää on täydellinen lukuun ottamatta leikattuja karvoja ja korviin sotkettua punaista tussia, mutta toisessa etujalassa on paha puremajälki ja nds-kyljellä on neulanpistoja. Symboleissa on syöpää ja kintereessä yksi syöpäpiste. Taidan antaa tämän tytölle leikkiin. Hakusessa siis Starflower, jolla on hyvä kroppa mutta kelvoton pää!

Muoks: Tässä Sparkler pestynä ja puunattuna!