Muuttorumba on ohi silloin, kun ponit ovat taas hyllyillä, olkoonkin että tähän vaiheeseen pääseminen kesti tällä kertaa melkein kolme kuukautta. Nyt hommasin kaakeille ihan oman kirjahyllystön. Se löytyi parilla kympillä kirppikseltä.

Kun kaivoin tytön kanssa poneja laatikosta, huomasin ikäväkseni, että niiden karvat olivat ihan sotkussa, vaikka olin muka pakannut ne niin nätisti. Ähäkutti. Ponit varmaan heräsivät öisin henkiin mönkiäkseen pitkin laatikoita. Suurimmalla osalla harja asettui ihan nätisti parin päivän hyllyssä nököttämisen jälkeen.


Kuitenkin tuo ylempi rivi Moonstonesta Windyyn on aika hupaisan näköinen yhä. En ole vielä jaksanut kampailla poneja.

Täyttäessäni hyllyjä ajattelin tyrmistyneenä: Mitä, onko näitä näin vähän? Toisaalta osa G1-poneista on pysyvästi laatikossa, esim. Confetti- ja Gusty-variantit, zombivarsat sekä muut typerän näköiset konit, joita en viitsi laittaa näytille (ja jotka pitäisi myydä pois), ja G3-poneista valtaosa ei päässyt esille. Laitoin tuohon alahyllylle vain rakkaimmat ja näteimmät.

Niin, ja flutterit ja wingerit koristavat tietokonepöytäni ylähyllyä kuten joskus miljoona vuotta aikaisemminkin. (Taustalla Dream Theaterin lippu.)

Ostamani kirjahylly oli kolmeosainen. Minä omin kaksi hyllyä ja tyttö sai kolmannen kirjoilleen. Likka seurasi äitinsä esimerkkiä ja täytti vitriinin... milläs muullakaan kuin poneillaan. Näköjään neidin Kisu on myös päässyt mukaan. :D

Schleichin hepat pitäisi vielä tunkea jonnekin... huokaus!