Olen ottanut tavoitteekseni kerätä viimeinkin täyteen kaikki Sweetberry-ponit. Minulla oli aiemmin jo 3, ja nyt puuttuu vielä kaksi. Viime viikolla yksi heppa laukkasi täyttämään tyhjää paikkaa, kiitos naapurin, joka bongasi raukkaparan kirpparilta.

Kyseessä oli Raspberry Jam, joka ei mielestäni ole mitenkään erityisen kaunis poni. Tai siis voisi olla, jos se olisi missä tahansa muussa posessa kuin tuossa läskipääposessa. Värit ovat kivat. Asento ei.

raspberry%20jam%201-normal.jpg

Tältä ponirukka näytti minulle saavuttuaan. Tahroja ja ihana vihree irokeesi! Mutta kroppa ja maalit olivat hyvät, ja tuoksuakin oli hitunen tallella.

raspberry%20jam-normal.jpg

Reroottauksen ja putsauksen jälkeen poni pääsee hyllyyn kaveriensa seuraan.

Raspberry Jam on kuutosvuoden Sweetberry-poni, jolla on malvanvärinen keho, turkoosit silmät ja vihreät jouhet. Symbolina on hillopurkki, jossa lukee JAM. Sarjaan kuuluu kuusi ponia, jotka kaikki tuoksuvat, tai ovat alun perin tuoksuneet. (Oma ponihyllyni ainakin lemuaa näiden yksilöiden kohdalla vieläkin aika vahvasti.) Tiettävästi Sweetberryistä ei ole tehty muita versioita kuin perus USA-versiot.

Tässä muut hyllyäni koristavat sarjan ponit:

boysenberry%20pie-normal.jpg
Boysenberry Pie

strawberry%20surprise-normal.jpg
Strawberry Surprise

cherry%20treats-normal.jpg
Cherry Treats

Haeskelen vielä Cranberry Muffinsia ja Blueberry Basketsia. Jos joltakulta löytyy, ilmoitelkaahan! :)