Viime viikonloppuna tuli kierreltyä kirppiksillä. Yleensä, kun menen kirpparille, tarkoituksenani on löytää sieltä poneja tai sitten vaatteita itselleni, eikä ainakaan yhtään enempää kirjoja tai lastenvaatteita - mutta aina autolle palatessani mukanani on vähintään pari paitaa/farkut/kengät tytölle ja bodyja/pöksyjä pojalle, ja yleensä ainakin kolme kirjaa. Ihan kuin muka kotona olisi yhtään enempää tilaa kirjoille, tai ihan kuin muka lapset tarvitsisivat lisää vaatteita, mutta kun [lisää tähän kirppishörhön kootut selitykset].

Joka tapauksessa, tällä kertaa löysin ponin, ensimmäistä kertaa varmaan vuoteen. Se oli puliksi ajeltu Parasol ja se maksoi vain kaksi euroa. Minulla on jo kyseinen poni kokoelmassani, mutta otin tämän mukaan, koska se oli hyvän värinen ja syövätön. Ja sitä paitsi ei sitä voinut sinnekään jättää, pikku raukkaa. :-P

Tällainen se oli tullessaan, tukaton ja hieman likainen:

IMG_7420.jpgIMG_7421.jpgIMG_7422.jpg

Ponin pää oli irrotettu siististi ja kaulaholkkikin oli säilynyt ehjänä. Arvelen, että joku oli aloittanut tästä jotain kunnostus- tai kustomiprojektia, mutta jaksu tai mielenkiinto oli loppunut kesken.

Parasol reroottauksen ja puhdistuksen jälkeen:

IMG_7426.jpg

IMG_7425.jpg

IMG_7429.jpg

IMG_7427.jpg

Symboleita en lähtenyt korjailemaan, sillä vaikka ne ovat vähän kulahtaneet NDS-puolelta, ne menettelevät vielä. Itse en mielelläni korjaa hilesymboleita, elleivät ne ole kuluneet aivan näkymättömiin, sillä oikeanlaista hilettä on miltei mahdotonta löytää.

Parasol on ensimmäisen Rainbow-sarjan poni. Sen jouhiin on käytetty Dollyhairin sävyjä Strawberry Mousse, Golden Delicious, Lucky Clover ja Atomic Turquoise.