twinklersparkle-normal.jpg

Oi mikä kaunotar! Tämä tuli samassa satsissa edellisen, Dancing Butterfliesin, kanssa. Jouhet ovat täydelliset eikä ponissa ole muutoinkaan mitään vikaa. Olenkin etsiskellyt tätä jo pitkään!

Twinkler on punertavan violetti ja jouhet ovat tumman lilat monivärisin tinselein. Silmät ovat lilat, ja symbolina on keltaisia tähtiä ja punaisia palloja. Twinkler kuuluu Sparkle Ponies -sarjaan vuodelta 1988-89. Näillä poneilla on läpinäkyvän kehon sisällä hilettä ja harjassa sekä hännässä tinseliä, ja symbolit kuvaavat taivaan ja avaruuden ilmiöitä. Sparkleja oli kaksi lähes samanlaista sarjaa, originaalit ja mail orderit eli MO:t. Näissä on pieniä eroavaisuuksia: mail order -versioilla on pieni symboli toisen silmän alla, ja kahdella ponilla on erilainen jouhien väri kuin originaaliversioilla. Twinkler kuuluu niihin poneihin, joiden kumpikin versio on samanlainen silmän alla olevaa symbolia lukuun ottamatta. Minun versioni on se tavallinen. Mutta kuitenkaan se ei ole ihan tavallinen, koskapa Twinklerillä on ikävä taipumus muuttua aikaa myöten ruman harmahtavaksi tai jopa ruskehtavaksi, kuten Dream Valleyn kuvassa. Minun aarre on säilynyt ihmeen lilana.

Ps. Mistä tietää, että omistaa ehkä vähän liikaa poneja? Siitä, kun haluaa hirveästi ostaa taas jonkun ihanaisen kokoelman täydennykseksi, ja sitten tajuaa vasta hetken perästä, että ai niin... mullahan on tuo jo. :-P