Tadaa! Glitter Glide sai uuden elämän.

Tämä oli aika haastava projekti. Ensinnäkin, Glitter Glide on niitä balettitanssiponeja, joiden kroppa on kolmena eri palasena. Piti siis keksiä keino liimata takapuoli ja etujalat yhteen jättämättä saumaa näkyviin. Liimata on ehkä huono sana, koska liimaa tässä ei voinut käyttää: halusin konille vuohiskarvat massasta, ja uunissa liima haihtuisi taivaan tuuliin ja huonommassa tapauksessa saisi keittiössä oleskelevat ihmiset pyörtymään. Käytin siis rautalankaa, jolla sidoin puolikkaat yhteen. Rautalanka piti tietty piilottaa jotenkin. Mikäs sen mainiompi tapa kuin koristeellinen loimi massasta!

Toinen ongelma oli se, miten ihmessä saisin tehtyä kaakille ne vuohistupsut ilman että menettäisin loputkin rippeet hermoistani. Pyörittelin massasta kapeita pötköjä, liimasin ne 4-5 kappaleen tupsuiksi ja länttäsin kiinni kavioihin. Se toimi. Paitsi että niiden välistä oli pirun vaikea maalata, ja maalatessa muutama etujalkojen pisin karva katkesi. :grin:

Ja kolmas ongelma: poni piti saada seisomaan takajaloillaan. Eihän se nyt itsekseen pystyssä pysy, joten minun piti tehdä sille alusta. Sekin massasta.

Massatehtailut eivät olleet läheskään niin kinkkisiä kuin maalaus! Pää meni vielä suhteellisen kivuttomasti, mutta varsinkin vatsan ja takajalkojen maalaaminen oli yhtä helvettiä noiden massatupsujen takia. Ja nyt hartiani ovat jumissa ja päätäni särkee. :mrgreen:

Poni on maalattu Game Coloreilla. Karvat ovat Dollyhairin Arctic Frost, White Witch ja Forget Me Not. Massana käytin Fimo Softia. Ja tuo pujoparta on purettua G3-paketin narua.

Nimen taustasta sen verran, että tämän työnimi oli vain "unicorn". Massatehtailujen ja maalaamisen aikana kuuntelin paljon Symphony X:n vanhoja levyjä, joten nimeksi tuli sitten Unicorn X.

Halusin ponin ilmeestä vähän ristiriitaisen, hiukan hullun ja kesyttömän. Sellaisen "vauhkoonnunko nyt vai het" -katseen.

Niin, tämä on sitten ori. Mutta en silti viitsinyt ruveta väsäämään sille massasta vehkeitä :hehe:
 


Kuva

Kuva

Kuva

Kuva