"Se näyttää sitten ihan kauhealta", K sanoi puhelimessa. "Siis ihan hirveeltä.Mä halusin vaan varoittaa ettet järkyty kun näet sen oikeasti!"

Hän tarkoitti baittikuntoista Baby Surprisea. Ja hän oli oikeassa. Tämän nähtyäni en oikeasti tiennyt halusinko itkeä vai nauraa.

Ainoa selitys varsan karmaisevalle ulkonäölle on, että joku on oikeasti haudannut sen kukkapenkkiin tai hiekkalaatikkoon ja unohtanut sen sinne talven yli.

Sisäpuolelta:

Kaikki lika ei lähtenyt edes Patapatalla jynssäämällä, saati sitten asetonilla. Ei tuosta muutenkaan enää ponia saa: se on ihan kellastunut ja symbolit ja silmät ovat haalistuneet. Kustomiksi siis! Minulla olikin suunnitelmissa Baby Tickle.

Se oli se peikko. Tässä ovat prinsessat:


Molemmat vuodelta 2004, vasemmalla Jewel Pony Crystal Lace ja oikealla Perfectly Pony Skywishes I. Skywishes on täydellinen, mutta jalokiviponilla on vähän resuiset karvat.

Tässä kerjäläistyttö, Mommy Apple Delight:

Ei kuulu suosikkeihini, mutta se tuli sopivasti vaihtokaupan täytteenä. Kaipaa pesua, silmämaalien korjausta ja harjasten silitystä.

Ja viimeiseksi prinssi, Tex:

Tästä tulee päivitysversio vanhalle surkealle Texilleni. Tällä on kaikki muu kunnossa, mutta karvat on leikattu nysiksi. Onneksi minulla on laatikossa vielä vajaa puntti Heartthrob-karvaa...


Kuivattelemassa.

Lisäys 5.5.2010:

Tässä Tex uusien karvojen kera! Mommy Apple Delight kuivattelee vielä kehoaan.

Lisäys 6.5.2010:

Tässä se mommy. Karvat eivät suoristuneet edes silittämällä, mutta kyllä ne minulle kelpaavat.