Viimeinkin minulla on koko nelosvuoden flutterisarja täynnä!

...vaan eipäs olekaan. Viimeinen puuttuva oli Lily, ja kun sain sen viimein käsiini, riemu kesti lyhyen hetken. Tämä Lily on julkaistu viitosvuonna, eli se ei periaatteessa kuulu samaan sarjaan Morning Gloryn ja muiden kanssa.

Lily on pinkki flutter-poni, jolla on lilat jouhet ja vaaleanvihreät silmät. Sen otsassa on pieni lilja ja symbolina isompi samanmoinen. Noissa selästä esiin pistävissä ulokkeissa on alun perin ollut siivet, mutta - kuten fluttereilla yleensä - ne ovat katkenneet. Vain tyngät olivat jäljellä.

Ja kun katsoin siipiä tarkemmin, tajusin, että tämä on "väärää" sarjaa. Tämä on Lilyn kakkosversio. Tässä kuva, jossa poseeraavat Morning Glory (vasemmalla) ja Cloud Puff. Katsokaapa tarkkaan siipimekanismeja. Morning Glory on 4. vuoden fluttereita, ja sen siipimekanismi on alhaalta suljettu. Cloud Puffin siipitapeissa on alhaalla reiät. Ja nyt, kun katsoo tarkemmin Lilyn kuvaa, huomaa, että silläkin on siipitapeissa reiät. MLP Arenalla porukka vahvisti, että kyseessä on kakkosversio.

Joka tapauksessa Lily näytti niin surkealta siivettömänä, että tekaisin sille uudet siivet muovista ja hileliimasta: