Sain Ringletin myöhästyneenä joululahjana. Olen jo pitkään etsinyt tätä ponia; edellinen Ringletini oli muuten ok, mutta sillä oli pään ja kropan välillä sävyero - vika, jota en voi sietää. Niinpä myin ponin pois ja aloin etsiä upgradea.

Ringlet on vaalean keltainen pegasus, jolla on laventelinväriset silmät. Sen harjassa on valkoista, hunajankeltaista, haalean pinkkiä ja merenvihreää. Sen symboli on ainutlaatuinen: siipien tyvestä lapaa kohti laskeutuu kolme eri väristä tähtien ja pallojen muodostamaa nauhaa, ja samat värit jatkuvat kohti siipien kärkiä. Tämä on mielestäni yksi kauneimpia koskaan tehtyjä poneja sekä värien että posen puolesta. Kuvat ehkä kertovat miksi.

Tämä neiti tarvitsee uudet kiharat, muuten se on hyvän näköinen.

Samaan syssyyn ostin tällaisen raadon:

Se on Baby Candy vuodelta 1992 tai 1993 sarjasta Sweetie Babies. Paralla on ruostetartunta, silmässä kulumaa ja karvat ihan sikin sokin. Ja olisittepa nähneet sen ruostemäärän, joka oli valunut puhki ruostuneesta häntäprikasta ponin sisään! Ikävä kyllä pyyhkäisin ruosteet roskiin ennen kuin jaksoin kaivaa kameraa esille, mutta voin kertoa, että se ruostekasa oli ehkä etusormeni pään kokoinen.