Kirjoitin eilen pitkän litanian isosta ponikunnostuslotista, mutta kun painoin Julkaise-nappia, kirjoitus hävisi taivaan tuuliin. Niin notta aloitetaanpa lyhyemmällä kirjoituksella nyt.

Kokoelmani karttui viime kuussa yhdellä nirvanaponilla. Tätä söpöliiniä olen etsiskellyt jo pitkään!Se on Italy Moondancer, jolla on Gloryn pää. Italiassa tehtiin useita versioita Moondancerista ja tämä on niistä harvinaisimpia (ja mielestäni paremman näköinen kuin se normipäinen versio). Tämä on tosiaan muutoin hyvin samannäköinen kuin perus-Moondancer, mutta silmät ovat siniset ja pää on samanlainen kuin Glorylla tai Majestylla tai muilla samassa posessa olevilla poneilla. Itse en kyllä henkkoht ymmärrä, miten päät ovat tehtaalla menneet alun perinkään sekaisin, mutta sen parempi, koska se normaali Moondancerin turpa on aika possumainen =)

Saapuessaan Moondancer oli hiukan heikossa hapessa:
Ei nyt niin kauhean paha, mutta aika paha kuitenkin.Kuten italy-poneilla yleensä, tälläkin on pieni valuvika: ryntäistä pistää esiin omituinen patti. Olkoon se sitten vaikka ponin luomi tai jotain. =D

Tuumasta toimeen ja päätä irrottelemaan. Siinä puuhassa rähmäkäpälälle kävi näin:Ei kannata vetää mattopuukolla omaa sormea kohti. Terveisin idiootti. Mutta poni on ehjä! =D

Noo, sormen laastaroinnin jälkeen homma jatkui. Laastari piti kyllä vaihtaa aika tiuhaan koska veitsi oli mennyt tosi syvälle. Mutta pesujen ja maalien korjausten ja karvansilitysten jälkeen päästiin hienoon lopputulokseen:

Ja sormikin on jo parantunut. ;)