Alice tilaustyö, joululahjaksi menossa. Poni oli alun perin Blossomforth, jolla oli saksitut karvat ja pari tussinjälkeä. Harmi, ettei pohjaponista ole kuvaa ennen aloitusta. Tässä kuitenkin keskeneräisestä projektista jotain:

alice%20plan%202-normal.jpg

aami1-normal.jpg

aami4-normal.jpg
aami3-normal.jpgaami2-normal.jpg

Koska en omista kynäruiskua enkä muutoinkaan ole erikoistunut liukuvärimaalauksiin, annoin tässä tapauksessa ponin  figumaalaukseen erikoistuneelle ystävälleni Tapanille, joka maalasi ponin kropan. Minun käsialaani ovat sarvi, silmät, symboli sekä jouhet, eli kaikki muu paitsi hienot pohjamaalit. Maalauksesta tuli niin hieno, että taidan joko ostaa itsekin kynäruiskun - tosin sitten pitäisi hankkia myös kallis kompressori - tai sitten käyttää kaverini taitoja hyväkseni vastakin :)

Tuo muovi ponin pärstässä suojaa maalipintaa roottauksen ajan. Ei tullut enää sormenjälkiä niin helposti.

Mutta tässäpä kuvat valmiista Alicesta. Maalit ovat Citadelia ja Game Coloria, sarvi Fimo-massaa ja rautalankaa, ja jouhissa Dollyhairin Candytuft, Sunset (tai Satsuma), Sour Apple Martini ja Yellow Fever. 

aami%20final%206-normal.jpgaami%20final%202-normal.jpg

aami%20final%208-normal.jpgaami%20final%207-normal.jpgaami%20final%205-normal.jpgaami%20final%204-normal.jpgaami%20final%203-normal.jpgaami%20final%201-normal.jpg

Toivottavasti lahjan saaja oli tyytyväinen :)